Parteneri

Rehau Polymer

Rehau Polymer este o companie din Germania, specializata în realizarea produselor pe baza de polimeri pentru segmentele construcțiilor, industrial și auto. Compania este subsidiara grupului german Rehau Verwaltungszentrale AG și este prezenta în 170 de locații din lume și are 14.000 de angajați. A fost înființată în anul 1948 și se numără în prezent printre companiile internaționale de renume care oferă soluții pentru aproape toate domeniile economice.

Rehau este prezenta în Romania din 1996 și deține din 2003, o fabrica de țevi de PVC și polietilena la Sibiu, restul produselor distribuite pe piata locala fiind importate. Compania deține 26% pe piata ferestrelor tip termopan și 10% din cea de țevi din Romania. Rehau vinde pe piata interna profile din PVC pentru uși și ferestre, sisteme pentru instalații prin pardoseala, sisteme pentru instalații exterioare, sisteme pentru industria mobilei, furtunuri, produse pentru industria auto, printre clienții săi numărând-se Metro și Porsche Romania.

Veka AG

Veka AG este o companie producătoare de profile din PVC pentru uși și ferestre, din Germania. Compania este prezenta în peste 50 de tari la nivel mondial. Unitatea centrala de producție VEKA AG de la Sendenhorst, Germania, are o capacitate de 98 de linii de extrudare și 18 de laminare, ce lucrează în sistem 24/7 și asigura o producție zilnica de 320 de tone de profile extrudate pe zi, 360 de zile pe an.

Compania este prezenta și pe piata din Romania, prin importuri, și deține un centru logistic de peste 1.400 de metri pătrați, la Ciorogârla. VEKA Romania acoperă peste 25% din piata de profile PVC de clasa A din Romania.

Salamander Industrie-Produkte GmbH

Salamander Industrie-Produkte GmbH, o companie cu capital majoritar de familie, cu sediul în Türkheim din Unterallgäu (Germania), este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme europene de sisteme de ferestre și uși din PVC cu eficienta energetica ridicata. Un partener de încredere pentru producătorii de ferestre, Salamander îndeplinește cerintele clienților săi cu un nivel ridicat de calitate, capacitate de livrare, servicii competente și un program de produs extrem de eficient. Clienții Salamander procesează profile din sistemele Salamander, bluEvolution și evolutionDrive în renovarea și construcția de case și clădiri noi. Salamander are o forță de munca la nivel mondial de aproximativ 1.400 de angajați, aproximativ 60 dintre care sunt stagiari în mai multe locații, și își distribuie sistemele de profil în peste 70 de tari din întreaga lume.

Profine Romania SRL

Profine Romania SRL este reprezentanta în Romania a firmei Profine GmbH din Germania și este în prezent pe primul loc în lume ca volum de piata deținut în domeniul sistemelor de tâmplărie PVC. După cum cunoașteți, Profine GmbH ( fosta HT Troplast AG ) din Germania deține mărcile de sisteme PVC Trocal și este, de asemenea, proprietarul societăților Kömmerling GmbH și KBE Kunstoffenstersysteme GmbH, toate acestea cu conduceri și organizări diferite.

Începând cu septembrie 2003 a fost înființată societatea comerciala Profine GmbH, cu acelasi sediu ca și HT Troplast AG și proprietatea 100% a acesteia. HT Troplast AG a păstrat celelalte produse, în afara celor pentru tâmplărie PVC (Trocellen, Dynos, Trosifol etc.)

Roto

Ferestrele și ușile deschid spatii și în acelasi timp oferă protecție. Pentru Roto ferestrele și ușile, ca interfață dintre interior și exterior, reprezintă un mijloc de a-ti atinge scopul. Obiectivul nostru este sa oferim oamenilor o mai buna calitate atunci cand vine vorba de ferestrele și ușile căminului lor.

Din acest motiv noi dezvoltam continuu soluții ce îmbină inteligent siguranța, economisirea energiei și confortul locuinței. Ce-ar fi daca am trai într-o lume unde ferestrele s-ar deschide și închide automat, ar controla aparatele de aer condiționat și încălzirea centrala sau ar transmite tentativele de intrare prin efracție direct către sistemul de alarma? Roto iți oferă soluțiile pentru ca acest lucru sa fie posibil azi.

Suntem recunoscuți pe plan internațional pentru soluțiile inovatoare, personalizate și sigure în tehnologia internațională de feronerie, concepute de o echipa formata din cei mai buni designeri și ingineri.

Grupul Gretsch-Unitas

Grupul Gretsch-Unitas este un furnizor de tehnologie pentru ferestre și uși, sisteme automate de intrare și de administrare a clădirilor. Grupul GU cuprinde peste 50 de companii de producție și vânzări din 35 de tari. Produce și distribuie sub mărcile GU, BKS și FERCO materiale de construcție, încuietori și sisteme de închidere. Gama de produse oferă soluții de securitate și montare pentru casa, pentru construcții fara obstacole, pentru uși pe cai de evacuare și de salvare pentru soluții individuale de fațadă pentru obiecte. Familia GU are sediul central în Ditzingen.

MACO Door & Window Hardware (U.K.) LTD

MACO Door & Window Hardware (U.K.) LTD este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de accesorii pentru ferestre și uși și cu sediul în Salzburg, Austria. Compania are peste 2100 de angajați în întreaga lume (pana în iunie 2017) și are o suprafață totala de lucru de peste 140.000 m².

Afacerea a fost înființată în 1947 de către KR Lorenz Mayer în Altenmarkt, în Austria. 1952 Afacerea sa mutat de la Altenmarkt la Salzburg. 1971 KR Lorenz Mayer moare la locul de munca și KR DI Ernst Mayer preia conducerea companiei. Din 1972-1992, compania creste în etape la 25.400 m² și 590 de angajați. Uzina de producție din Trieben este deschisa în 1995 și a fost extinsa în 2007.

Gealan Fenster Systeme

Gealan Fenster Systeme este o companie producătoare de profile din PVC pentru uși și ferestre cu geam termoizolator din Germania, înființată în anul 1921.

Compania este prezenta pe piata românească din anul 1994. Subsidiara din Romania a fost înființată în anul 1997 având ca obiect de activitate în prima faza, comercializarea produselor marca Gealan iar din 1999 a trecut la producție proprie. Compania deține în prezent (august 2009), o cota de 30% din piata din Romania. Principalii concurenți pe piata locala de tâmplărie din PVC sunt Rehau, Veka și Profine. Gealan Romania deține un centru de producție în București și operează mai multe depozite, în București, Constanta, Cluj, Timișoara, Bacău și Craiova.

Siegenia-Aubi KG

Grupul Siegenia este o companie germana cu sediul în Wilnsdorf-Niederdielfen.

Siegenia-Aubi KG produce și furnizează un portofoliu cuprinzător de produse și sisteme care asigura confortul camerei. Acestea includ tehnologia de montaj pentru ferestre și uși de balcon, precum și tehnologia motorului și tehnologia senzorilor pentru automatizarea ventilației și a tehnologiei de construcție. Gama este completata cu sisteme de închidere a ușilor de la filiala companiei KFV Karl Fliether GmbH & Co. KG, precum și soluții pentru protecția împotriva efracției și repararea ferestrelor de către SASS-Siegenia-Aubi Sicherheits-Service GmbH.

Email: contact@reparatii-termopane-bucuresti.ro

Telefon: (+40) 763 735 102

Telefon: (+40) 736 745 178

Scroll to Top
Call Now Button